fbpx
Mail: usiintrare.maco@gmail.com   Telefon: 0723 536 297

GDPR IMACO

Buna ziua,

Din 25.05.2018 intra in vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27.04.2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 119 (4.5.2016).

In calitate de operatori de date cu caracter personal, avem obligaţia de a respecta cu stricteţe dispoziţiile legale privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. De aceea, vă informăm ca datele dumneavoastră de contact se află în baza de date a societății SC IMACO DIGITAL DOORS SRL , fiind obtinuțe ca urmare a unor interacțiuni cu dvs. / societatea dvs. în calitate de client, potențial client, vizitator, partener sau furnizor al societății noastre, abonat / membru in website internet sau în orice alt context în care dvs. ați oferit datele dvs. reprezentanților societății noastre pentru a primi astfel de mesaje informative.

SC IMACO DIGITAL DOORS SRL transmite periodic noutăți, știri, informări despre produse, evenimente, lansări promoții, servicii de fidelizare, acces la istoricul de comenzi, notificări, vouchere, oferte personalizate, răspunsuri la cererile de oferte, prezentări și alte diverse comunicări. În contextul intrării în vigoare si respectarii Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR), ne-am bucura să rămânem în legătură și pe viitor. Din acest motiv, vă rugăm, până la data de:

            25.05.2018dați REPLY la acest email și transmiteți-ne decizia Dvs. referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, astfel:

  • DA = doresc să continui comunicarea.

Notă: Pe viitor, vă puteți retrage consimțământul în orice alt moment, când nu mai doriți să primiți noutăți, știri, informări despre produse, evenimente, lansări promoții, servicii de fidelizare, acces la istoricul de comenzi, notificări, vouchere, oferte personalizate, răspunsuri la cererile de oferte, prezentări și alte diverse comunicări, lansate de societatea noastră. 

  • NU = nu doresc să continui comunicarea.

NotăOdată ce v-ați exprimat dezacordul, nu vom mai procesa datele dvs. personale. În absența răspunsului dumneavoastră, trimis înainte de 25.mai.2018, nu veți mai primi comunicări din partea noastră.

Vă asigurăm că datele Dvs. personale sunt protejate, prelucrate și gestionate de noi, prin implementarea de măsuri tehnice, proceduri interne și organizatorice specifice, precum și prin aplicarea unor bune practici de protecție a datelor.

Atenția și timpul dvs. sunt prețioase pentru noi, tocmai de aceea VĂ MULȚUMIM ca ne-ați primit in inbox-ul Dvs. Prin fiecare email vă transmitem informații utile / atractive din aria noastră de activitate. Sperăm în continuarea interacțiunii noastre și așteptăm să ne răspundeți până: 25 mai 2018.