Cum sa-ti alegi usa de la intrare?

Usa de intrare a casei asigura intotdeauna prima impresie musafirilor tai!
Daca doresti sa-ti impresionezi oaspetii, atunci trebuie sa acorzi o mare atentie usii de intrare a locuintei tale. Sunt persoane care opteaza pentru o sua de intrare personalizata, facuta la comanda tocmai pentru a se potrivi cu interiorul casei.

Indiferent de tipul de usa pentru care optezi este foarte important sa iei in considerare urmatoarele:

  •     Indiferent de tipul de usa ales trebuie sa tineti cond de modul de functionare al acesteia, se inchide spre interior sau spre exterior. Este foarte important sa se deschida spre interior.
  •     O usa de intrare trebuie sa fie si sigura. De aceea urmariti si gradul de siguranta pe care-l ofera usa pe care ati ales-o. In ultima vreme sunt disponibile pe piata tot mai multe tipuri de usi metalice sau de usi de siguranta din materiale spcial concepute in acest scop. Asfel ca, pe langa designul ales, fiti atenti la cat de siguri va simtiti in casa cu o astfel de usa!
  •     Tipul de incuietoare utilizat! Puteti opta pentru usi cu trei tipuri de inchidere, clasica, sus si jos, pentru siguranta dvs. Insa mare grija sa nu pierdeti cheia! S-ar putea sa va coste cam cat usa!
  •     Designul – in ultima vreme usile de exterior sunt facute din otel, lemn si fibra de sticla. Puteti gasi pe piata de asemenea, usi din mahon su tip vintage. Ramen sa va alegeti ce anume se potriveste stilului de casa ales si nu in ultimul rand de mesajul pe care doriti sa-l transmiteti atunci cand oaspetii dvs. apasa manerul pentru a deschide usa!

 

 

About the author: IMACO

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.